Mountainbike werking Off-Road Club 2000 DESSEL

Werking :

Binnen de BMX club is er ook een mountainbike werking.

De MTB afdeling werkt met eigen trainers, verantwoordelijken, organisaties enz.
De werking is in de eerste plaats gericht op jeugdige wedstrijdrijders, maar ook volwassenen en niet licentiehouders zijn welkom, al dan niet als vast lid of als trainingslid.
De clubtrainingen worden gegeven door ervaren gediplomeerde trainers die jaren ervaring hebben als actief wedstrijdrijder op elite niveau.
er zijn wekelijks trainingen zowel in Dessel als op verschillende locaties in Vlaanderen en Wallonië, dit zowel in de bossen, op de wielerpiste, trial training of op de weg.
Ook kunnen onze mountainbikers wanneer zij dit willen een BMX training volgen welke hun technische aspecten alleen maar kan verbeteren.
Elk seizoen wordt er ook een meerdaagse paas stage georganiseerd.

Leden :

De vaste leden zijn jongeren en volwassenen die met een licentie van wielerbond Vlaanderen rijden in wedstrijdverband, zij betalen 115 € lidgeld per jaar, dit is inbegrepen een set koerskleding en de wekelijkse trainingen.
Verder genieten zij ook van al de voordelen die club hun aanbied.

Trainingsleden :

Er kan ook ingeschreven worden als trainingslid door jongeren en volwassenen zonder licentie van Wielerbond Vlaanderen, dus mountainbikers die enkel de trainingen willen volgen betalen 50 € per jaar.
Hier is geen koerskledij inbegrepen, iedereen kan dus met eigen kledij mee trainen en verder kunnen zij ook niet genieten van de andere clubvoordelen.

MTB initiaties :

Er is voor scholen, sportdiensten of andere groepen ook de mogelijkheid om initiaties of sportdagen te boeken, meer info via de link “ initiaties ”

Meer info,

Nick Van De Perre

Gsm ; 0475/61.90.06
E mail ; nickvdp29@gmail.com

Frank Smets

Gsm ; 0478/92.63.39
E mail ; frank.smets2@telenet.be