Hoe lid worden?

BMX 2000 DESSEL is een club die actief is in de BMX & MTB sport, in beide disciplines kan je kiezen of je wedstrijden gaat rijden met een wedstrijdvergunning van Cycling Vlaanderen of de sport enkel recreatief wil beoefenen met een recreanten vergunning van Cycling
Vlaanderen.
Wij zijn een club met gediplomeerde trainers die wekelijks verspreid over drie avonden trainingen geven in de beide disciplines, alsook training stages op verplaatsing.
De BMX trainingen gaan elke dinsdag, woensdag en donderdag door in de verschillende leeftijdsgroepen, iedereen die lid is krijgt de kans om minimaal twee trainingen per week te komen volgen op het JOEL SMETS BMX CIRCUIT in het sportpark Brasel in Dessel.
Om de veertien dagen is er op maandag een girls only training en ook om de veertien dagen is er op woensdag een selectie training met de betere rijders van de club.
De MTB trainingen zijn wekelijks op de woensdagavond, deze gaan door op verschillende locaties en in verschillende niveau groepen, deze trainingen bevatten, bos, weg, piste, trial en BMX trainingen.

Lid worden als BMX of MTB wedstrijdrijder

Het lidgeld om als BMX’er met een wedstrijdvergunning lid te worden van de club bedraagt 80 € per jaar voor het eerste lid van het gezin, een tweede, derde lid enz. betaalt nog 60€, hierin is inbegrepen het clubshirt en alle trainingen.
Als MTB’er betaald u 120 € per jaar, volgend lid van hetzelfde gezin betaald 100 €, hierin is inbegrepen een kledingpakket ( shirt korte en lange mouw en korte broek ) en de trainingen.
U bent verplicht om minstens de helft van het aantal wedstrijden voorkomend op de nationale kalenders te rijden ( zijn ± 12 wedstrijden ), welke wedstrijden u gaat deelnemen en waar maakt u zelf uit.
Voor beide disciplines bent u verplicht om een wedstrijd vergunning te nemen bij Cycling Vlaanderen.

Lid worden als BMX of MTB recreant

Het lidgeld om als recreant BMX toe te treden tot de club bedraagt 80 € per jaar, hier is geen korting voor een eventueel volgend lid van het zelfde gezin, hierin is inbegrepen een clubshirt en alle trainingen.
Recreatieve leden MTB betalen 160 € lidgeld per jaar, hier is geen korting voor een eventueel volgend lid van hetzelfde gezin, hierin is inbegrepen een kledingpakket (shirt korte en lange mouw en korte broek) en de trainingen.
Voor beide disciplines bent u verplicht een recreanten vergunning te nemen bij Cycling Vlaanderen.

Aanmelden om lid te worden als BMX’er of MTB’er

Indien u zich wil aanmelden, stuur dan een E-mail naar onderstaande contact gegevens met de naam, rijksregisternummer, adres, tel. Nummers en eventueel tweede mail adres.
Wenst u meer info i.v.m. lid worden kan u altijd contact opnemen met,
Frank Smets (voorzitter)
Gsm; 0478.92.63.39
E mail; frank.smets2@telenet.be